KUVAUSAJAN VARAAMINEN

Hienoa, että pidät kuvistani ja haluat ikuistaa myös omat muistosi. Kuvausajan varaat helposti laittamalla minulle sähköpostia essi@jaalinna.com tai täyttämällä lomakkeen yhteystiedot-sivulla. Kun tiedustelet vapaata sinulle sopivaa kuvausaikaa, laitathan viestiisi toiveen kuvauksen ajankohdasta, millaista kuvausta toivot sekä yhteystietosi.

KUVAUSPAIKKA

Studiokuvauksia teen työtiloissani Leaf Centerissä, josta löytyy 60 neliön valokuvausstudio sekä työhuoneeni. Vanha karkkitehdas kätkee sisälleen upean studiotilan suurine ikkunoineen joka mahdollistaa kuvauksen myös luonnonvalolla.

Studiolleni on helppo tulla julkisilla, bussi nro. 1  tai omalla autolla.
Pihalta löydät reilusti ilmaisia parkkipaikkoja. Lisää parkkipaikkoja löytyy Leaf Areenan parkkipaikalta. Leaf Centerin sisäpihalta vanhan kellon alta löydät B1-rapun. Tulen vastaan ulko-ovelle hieman ennen kuvausaikaa ja haen teidät sieltä studiolleni, sillä vanha tehdas on hieman sokkeloinen.

Miljöökuvaukset voidaan tehdä haluamassasi paikassa esimerkiksi metsässä, puistossa tai kaupunkimiljöössä. Kesästä syksyyn luonto on kauneimmillaan ja hyödynnän sitä mielelläni kuvauksissani. Säävarauksella ulkokuvauksia tehdään toki ympäri vuoden!

KUVAUSPÄIVÄ

Kuvauspäivänä tapaamme sovittuna aikana joko studiolla tai sovitussa lokaatiossa. Halutessasi kuvaukseen voi ottaa mukaan omaa rekvisiittaa. Pukeutuminen vaikuttaa lopullisiin kuviin paljon, joten suosittelen valitsemaan joko hillittyjä tai toisiinsa sopivia sävyjä. Lapsikuvauksissa kannattaa pukeutumiseen kiinnittää erityistä huomiota ja välttää suuria kuvia tai printtejä vaatteissa. Ryhmä- ja perhekuvauksessa yhteinäisellä pukeutumisella saadaan kuvaan mukava tasapaino.

KUVAUKSEN JÄLKEEN

Kuvaukseen sisältyy valitsemasi määrä (5, 10 tai 15 kpl) digikuvia. Valokuvaajana valitsen kuvauspakettisi mukaan monipuolisen kokonaisuuden onnistuneita kuvia.
Kuvauksen voi maksaa kuvaushetkellä käteisellä tai laskulla. Laskun lähetän sähköpostitse kuvausta seuraavana arkipäivänä.
Kun kuvaus on maksettu lähetän sähköpostilla linkin, josta pääset latamaan kuvat omalle koneellesi. Tämän lisäksi suosittelen tallentamaan kuvat vielä toiseen paikkaan varmuuskopioksi, esimerkiksi muistitikulle. Sinulla on vapaat käyttö- ja julkaisuoikeudet kuviisi ei-kaupalliseen käyttöön. Tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla. Voit siis vapaasti tulostaa kuvia tai laittaa niitä esimerkiksi facebookkiisi.


Maksutavat
Kuvaukset maksetaan laskulla tai käteisellä (varaathan tasarahan).
Hinnat sisältävät Alv 24% ja laskutus tapahtuu Odeal Oy laskutuspalvelun kautta.
Hintaan kuuluu kuvaus sekä peruskäsitellyt kuvat.

Kuvien toimitus
Kuvat toimitetaan sähköisesti digitaalisessa muodossa.
Kuvien toimitusajat kuvavalintojen jälkeen 1-2 viikkoa.

Matkakustannukset
Kaikki valokuvaukset sisältävät bensakulut 25 km saakka.
Tästä eteenpäin veloitus on 0,41 €/km.

Kuvauksen peruutus
Peruutus on tehtävä viimeistään 48h ennen kuvausta.
Peruuttamattomasta ajasta veloitetaan kuvaustyön hinta.

Kuvien käyttöoikeudet
Asiakas saa täyden käyttö-, julkaisu- ja teettämisoikeuden kuviinsa omaan käyttöön. Kuvia ei saa käyttää kaupallisesti tai luovuttaa kolmansille osapuolille. Kaupalliseen käyttöön on hankittava erillinen lisenssi. Jos sinulla on kysyttävää kuvien käytöstä, otathan yhteyttä sähköpostitse, vastaan mielelläni!

Kaikki tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla ja voin käyttää kuvia portfoliossani sekä muussa markkinoinnissa ilman erillistä lupaa, sillä minun on tärkeää voida esitellä osaamistani.  Arvostan toiveitanne, jos ette halua, että kuvianne julkaistaan internetissä. Ilmoitathan mielellään jo varauksen yhteydessä, jos haluat rajoittaa kuviesi käyttöä.